СИГНАЛНО ОХРАНИТЕЛНА ТЕХНИКА

ВИП Сървисис е дилър на алармени системи PARADOX и AJAX. От малки инсталации до обширни проекти, ние предлагаме интегрирани и персонализирани решения за сигурност, базирани на награждавани технологии и подкрепени от професионална поддръжка.

Предлаганите от нас алармени системи имат възможност да бъдат комбинирани с други системи за сигурност и безопасност – видеонаблюдение, периметрова охрана, устройства за автоматизация и други.

Разширените функции гарантират инсталация, която е едновременно по-бърза и надеждна и свежда до минимум фалшивите задействания от движещи се обекти, и присъствието на домашни любимци в охранявания обект.

Професионалния подход и правилната интеграция, намалява времето за инсталиране, разходите за обслужване и общите разходи.

От 1989 година, Paradox Security Systems Ltd постоянно обновява и развива продуктите си, за да отговори адекватно на постоянно променящите се изисквания на охранителната индустрия – от датчици за движение в началото, последвани от линия алармени контролни панели през 1994
година, както и серията алармени контролни панели DIGIPLEX с криптирана комуникационна шина през 1996 година. През 2001 година, Paradox представи обширна гама безжични системи, включващи конзолата Magellan.

През последните години компания развива и обновява постоянно предлаганите системи за сигурност – IP и GSM комуникационни модули, мониторинг станции. С цел улесняване на работата на потребителите и инсталаторите, компанията създава нови софтуерни продукти: Winload/Babyware – софтуер улесняващ инсталатора при програмиране на системите за сигурност, Infield – софтуер за локално или дистанционно обновяване на системния фърмуер на отделните модули в охранителната система.

Продуктите на Paradox се разпространяват в над 100 страни по света и се ползват с успех в широк кръг обекти – от малкия дом и офис до големи корпоративни и промишлени сгради, хотели, производствени помещения, развлекателни центрове и други.
Екипът по проучване и разработка работи непрестанно, за да създаде продукти, които се отличават и с технологичните си характеристики, и с естетическия си вид. Всеки продукт трябва да може да се използва лесно и да осигурява превъзходно ниво на сигурност.
Получила световно признание за иновативните си технологии и усъвършенстван дизайн, днес частната компания Paradox е в топ 10 на най-големите производители на охранителни системи в света

Ново поколение безжични системи за защита

Ajax Systems е създадена като професионална охранителна система от 2011, съчетавайки страстен и иновативен инженерен подход с опит, знания и технологичен дизайн. Повече от 40 инженери, компютърни експерти и специалисти в различни индустрии участват в разработването на нови продукти и решения, 5 от които са патентовани в САЩ.

Решенията на Ajax са проектирани да отговарят на нуждите на всеки потребител и да предоставят напълно ново изживяване при използването на системата за сигурност. Превъзходен дизайн на високо функционални продукти на Ajax, чиито предизвикателства за сигурността не застрашават естетиката и модерния външен вид.
„Днешните потребители на решения за сигурност искат крайния продукт директно от кутията, без допълнителни усложнения при функционирането на системата. Следователно, продуктите на Ajax са опростени, за да бъдат възможно най -интуитивни и да предоставят готовност за използване, предоставена от всяка друга от популярните приспособления днес.“

Няма аларма, която да остане незасечена

Детекторите на Ajax откриват натрапници за по -малко от секунда. Устройствата са оборудвани с цифрови алгоритми и многофакторни модели за откриване на заплахи и значително намаляват възможността за фалшиви аларми.

Защита от пожар, дим и въглероден окис

Ajax бързо разпознава първите признаци на пожар, като дим и внезапно повишаване на температурата. CO детекторът ще активира предупреждение, преди нивата на въглероден окис да станат животозастрашаващи.

Нито капка проблем

Ajax изпраща предупреждение при първите признаци на влажност. Детекторите са проектирани да работят в тежки условия, устойчиви са на корозия и са защитени от проникване на прах и влага.

Смарт сигурност

Ajax ще изключи водата при първия знак за изтичане и ще включи прожекторите, ако непознати влизат в района; изключете светлините според графика; изключете отоплението и активирайте алармената система. Умен дом, на който можете да разчитате.

}

Бърза инсталация

„Инсталиране и конфигуриране на системата в рамките на 30 минути, отдалечена настройка на системата с помощта на мобилен телефон.“

Безжичен обхват до 2000м

Работна честота 868MHz, двупосочна комуникация, обхват до 2000 м. на открито.

Живот на батерията до 7 години.

Животът на батерията на датекторите е до 7 години и може да се свържат до 100 устройства на един HUB.

Grade 2 ниво на защита

„Системата издържа на изискванията за сигурност. Защитава врати, прозорци и други възможни входове“

 

Монтаж на централизиран СОТ

Ние ще проектираме Вашата СОТ системата по-начин, който да защити максимално Вас и Вашето имущество.

Екипът от специалисти ще изработи индивидуален проект според Вашите нужди и особености на охранявания обект, като същевременно ще се съобразим с изискванията Ви и отделения финансов ресурс.

Предлаганите системи имат възможност за свързване към всяка една фирма за СОД.

За да Ви бъде изготвена конкретна оферта се свържете с нас на посочените телефони, или чрез контактната форма в сайта. Специалист ще Ви посети в удобно за Вас време и ще Ви консултира на място.

Монтаж на локална СОТ система

Ако не желаете да централизирате Вашата сигнално охранителна система към фирма за охрана, то може да поставите Домашна СОТ алармена система. Ние можем да Ви я доставим и монтираме (жична или безжична) и да подсигурим охрана на Вашия дом, вила или гараж. Предлаганите системи разполагат със следните опции:

Микропроцесорна система, която при налични датчици може да разпознава: изтичане на газ и наличие на пушек.

Работи с безжични датчици, т.е. не се налага прокарване на кабели.

Дистанционно управление и сигнализация по телефона с вграден номеронабирател.

Вградени защита против мълнии и защита от късо съединение.

Собственикът може да чуе по телефона звук или говор от нарушителите. Може и да програмира алармата да се изключи при повторно задействане.

Изключване или включване на алармата по телефона.

Всеки от IR датчиците може да се вкл. и изкл. независимо от останалите.

Ако поради спиране на електрозахранването или токов удар алармената система загуби настройките си, тя преминава в автоматичен режим, осигуряващ необходимата степен на защита.

Може да се програмират до 6 телефонни номера. Може да набира и GSM апарати.

Алармата може да се свърже към компютъризирана система и да изпраща алармен сигнал към нея.

Ако собственикът не желае да безпокои съседите си, може да настрои алармата на „тих” режим. Изпращането на съобщения по телефон или към друга охранителна система продължават да функционират и в този режим.

На дистанционните и на панела на алармата има бутони „ПАНИК БУТОН” за незабавно включване на сирената.

При опит за блокиране на телефонната линия незабавно се изпраща съобщение до собственика.

За по голяма сигурност разполага и с защитен PIN номер.

При спиране на електрозахранването запазва информацията си до 48 часа.

CE сертификат.

Приема сигнал от разстояние до 150m.

Работи на честота 433MHz или 315MHz.

Публикации

СИГНАЛНО-ОХРАНИТЕЛНИ СИСТЕМИ

Използването на сигнално – охранителна техника за охрана на обекти е специализиран вид охрана, включваща проектиране, монтаж, използване и поддържане на съответна техника за опазване, защита и сигнализиране на обекти. На пазара съществува голямо разнообразие на...

read more