ПРЕЗАРЕЖДАНЕ ТОНЕР КАСЕТИ

За да се презареди качествено една тонер касета е необходимо нейното почистване, смазване на всички контактни точки и накрая зареждане с тонер. Повечето касети си имат специфика на презареждане, много е важно презареждането да се извършва правилно и с качествен тонер, за да не доведе до повреда във вашето устройство, която не винаги може да бъде отстранена, в някой от случаите дори устройството бива бракувано.

ВИП Сървисис работи единствено с качествени тонери на утвърдени производители, с което се старае да предложи възможно най–качествена услуга за своите клиенти.

ВИП Сървисис носи 100% гаранция за извършваните от нея услуги. Някой хора ще си задад въпроса „Какво означава това?„ . Това означава, че екипът на фирмата застава зад извършения от него труд и ако се докаже, че вледствие на презаредена или рециклирана от нас касета вашият принтер, копир, МФУ се повреди от презареждане с некачествен тонер или некачествена услуга / рециклиране, презареждане/, фирмата ще отремонтира за своя сметка устройството, ако това е невъзможно ще го подмени с ново аналогичен модел.

   Услуга рециклиране на тонер касета – услугата рециклиране се налага, когато някоя касета е презареждана с тонер и вече има и други износени компоненти / барабан, почисващ нож, магнитна ролка, девелоперна ролка и др. /. За да имате винаги безупречно копие без да е необходимо да закупувате нова тонер касета се налага да рециклирате своята касета.

   ВИП Сървисис работи с качествени компоненти на водещи фирми, които съчетани с подходящ качествен тонер се износват доста по-бавно и гарантират винаги безупречно копие/принт.

   ВИП Сървисис носи 100% гаранция за извършваните от нея услуги. Някой хора ще си зададат въпроса „Какво означава това?„. Това означава, че екипът на фирмата застава зад извършения от него труд и ако се докаже, че вледствие на презаредена или рециклирана от нас касета вашият принтер, копир, МФУ се повреди от презареждане с некачествен тонер или некачествена услуга / рециклиране, презареждане/, фирмата ще отремонтира за своя сметка устройството, ако това е невъзможно ще го подмени с ново аналогичен модел.

Публикации

РЕЦИКЛИРАНЕ НА ТОНЕР КАСЕТИ

Услуга рециклиране на тонер касета – услугата рециклиране се налага, когато някоя касета е презареждана с тонер и вече има и други износени компоненти / барабан, почисващ нож, магнитна ролка, девелоперна ролка и др. /. За да имате винаги безупречно копие без да е...

read more

Презареждане на тонер касети

За да се презареди качествено една тонер касета е необходимо нейното почистване, смазване на всички контактни точки и накрая зареждане с тонер. Повечето касети си имат специфика на презареждане, много е важно презареждането да се извършва правилно и с качествен тонер,...

read more