КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА

Защо ИТ поддръжката е важна?

Проблеми с техниката в офиса възникват ежедневно. Абонаментното обслужване на ИТ инфраструктурата включва бързото и професионално решение на проблемите, които е възможно да се появят както при работата на оборудването, така и на софтуерните продукти.

Отдалечен достъп

Във ВИП Сървисис работим чрез метода “Отдалечен достъп”, но при необходимост не се колебаем да ви посетим на място, независимо от времето, необходимо за това. Работим до пълното отстраняване на проблема независимо дали на място или дистанционно.

Всички наши клиенти, които ползват услугата абонаментна компютърна поддръжка, ползват преференциални цени при закупуване на компютри, компютърни конфигурации, лаптопи, таблети, смартфони, както и всякакъв вид лицензиран софтуер.

Нека не забравяме, че абонаментната компютърна поддръжка представлява съвкупност от няколко ИТ услуги, които са обединени в тази категория.

  • софтуерна поддръжка;
  • хардуерна поддръжка;
  • поддръжка на компютърни мрежи;
  • поддръжка на сървъри.

И не на последно място, абонаментната компютърна поддръжка спестява много финансови средства. А това ви гарантира отлично качество на услугата.

Без значение дали сте малка, средна или голяма компания или частно физическо лице, вие можете да станете наш клиент.

Абонаментни планове

Цената на абонаментната компютърна поддръжка се определя от услугите, които искате да ползвате, броя на компютърните станции, наличието на сървъри и други специфики.

За да предложим най-доброто ценово решение на нашите клиенти, цените за абонаментна поддръжка се договарят допълнително.

Предлагаме и инцидентна компютърна поддръжка, при която заплащането е на час. Ползваме софтуер за отчитане на времето, през което сме ангажирани с Вашия софтуерен или хардуерен проблем. Това ни гарантира прецизност при ценообразуването и коректно обслужване.

ПОДДРЪЖКА НА СЪРВЪРИ

ВИП Сървисис прави регулярен мониторинг, поддържа и администрира сървъри, ъпдейтва и конфигурира сървърното оборудване във вашия офис.

ОТДАЛЕЧЕН ДОСТЪП

ВИП Сървисис осигурява отдалечен достъп до вашето работно място, като минимизира рисковете, свързани с това.